Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Някой да е подписвал процедура за действие при мигранстката криза,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Някой да е подписвал процедура за действие при мигранстката криза,
Коментари Харесай

Новаков: Можеше да поискаме помощ от Европа за кораба още през първите дни

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Някой да е подписвал процедура за действие при мигранстката рецесия, при коронавирус рецесията или при екологичната рецесия край Камен бряг? - попита риторично евродепутатът Андрей Новаков от студиото на БТВ " Тази заран ". 

" Не е належащо да притежаваш техника, която се употребява при такива обстановки, които се случват на 5 години или на 10. Европейската организация за морска сигурност съществува болести това, и не знам някой да я е търсил. Ако имахме известност на това държавно управление в Турция и съответна реакция, техника щеше да е пристигнала в границите на 24 часа, както сигурен съм, щеше да се случи, в случай че това нещо се беше случило преди година. Безотговорност има.

Първата вест за кораба е на 20 септември. Щабът е съставен на 28-ми - 8 дни по-късно! Има Морска администрация и министър на превоза, има екологично министерство. На 24 септември чак излиза новината на уеб страницата на министерството. 

Това е голям транспортен съд, който се е засилил към брега. Той не е ориентиран към скалите за, можеше да се блъсне в морската гара. Синтетитчна тор се изля в морето. Това е рисков товар, който се излива безотговорно в морето, горивото също може да се разлее. 

Вече трябваше да сме потърсили помощ. Няма страна, която да има техника за всичко, не е проблем да поискаш помощ от съседите си. Има Европейска организация по морска администрация. Не може да се употребява кран за въглища за преместване на торове. " - заключи евродепутатът.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР